Kundecase: COZE

Hos COZE arbejder man meget med bæredygtighed, både i forhold til produkter og arbejdsprocesser.

For at mindske antallet af prøver havde de et ønske om at kunne arbejde med deres print og simulere direkte på de billeder, de havde af produkterne.

Her på COZE er vi meget enige om at vi fik et utroligt stort udbytte af timerne med dig!!! Vi benytter faktisk de fleste trin som vi lærte og skifter nu farver på rigtig mange af vores packshorts inhouse – hvilket giver en stor flexibilitet og hurtig billedbehandling.

Kundecase: Stof & Stil

Hos Stof & Stil havde man et ønske om at ændre udtryk på de tegninger, de bruger på hjemmesiden til at vise de modeller, som sælges som mønstre.

Det startede med et møde hvor vi gennemgik forskellige ønsker og forslag. Herefter arbejde jeg med forskellige løsninger til brug af brushes og effekter.

På et efterfølgende møde, fik vi fastlagt det endelige udtryk, og det endte ud med et bibliotek med forskellige pensler til tegninger, stikninger, lynlåse etc.

Se også gerne mere på Stof & Stil’s kreative hjemmeside.

Vi bruger Kisser til undervisning i Illustrator og Photoshop, hvor vi får personlig undervisning i nye værktøjer og læring i konkrete forespørgsler. Indtil videre har der ikke være noget, Kisser ikke har kunne hjælpe os med 🙂

Ifht tegninger: Kisser har udviklet ”brushes” til vores nye skitsetegninger. Vores ønske var at få en mere håndtegnet, levende streg. Nu har vi et bibliotek med de nye ”brushes” som også sikrer et ensartet look på tegningerne, uanset hvem der tegner.

Lær at bruge recolor til Illustrator

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og jeg lærer dig, hvor nemt du kan komme igang med at bruge værktøjet i Illustrator. Det er smart, og det sparer dig for en masse tid.

 

Du kan til enhver tid afmelde igen med ét enkelt klik.

Få tips og tricks til Adobe Illustrator
Scroll til toppen