Lidt om mig

Jeg er uddannet fra Teko i den tid hvor alt var analogt, og alt blev tegnet i hånden.

Heldigvis kom jeg i 1988 til at arbejde på  HF-Sport hvor man havde investeret i den første Microdynamic Designcomputer, som var tegneprogrammer på til at designe tøj og print.

Det var en stor åbenbaring, og herefter blev min vej i denne branche at kombinere digitale værktøjer, produktudvikling og produktdokumentation.

I 1998 valgte jeg at starte selv, og jeg har arbejdet free-lance lige siden. Jeg kombinerer mine kundeopgaver samt kurser med undervisning hos Via Design and Business. Der underviser jeg de studerende i Adobe programmer, og jeg underviser også på Via’s erhvervskurser og AMU kurser.

Indimellem drager jeg til Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers og får et frisk indput fra en masse kreative unge mennesker.

Idet jeg selv er daglig bruger af Adobe (og andre programmer og pluginns), forsøger jeg altid at finde den hurtigste og bedste vej igennem programmerne.

I kan altid forvente ærlighed og diskretion – de informationer i deler med mig, forbliver indenfor jeres vægge.

Jeg er åben og nysgerrig for at blive endnu bedre.

I 2020 er jeg begyndt at undervise i Clo3d, og tilbyder at hjælpe jer i gang, og der vil komme nye workshops i løbet af 2021.

Kontakt mig hvis vi skal snakke om hvordan vi kunne arbejde sammen.

Lær at bruge Pantone Connect Plugin

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og jeg lærer dig at bruge Pantone Connect Plugin til dine Adobe-programmer helt gratis.

 

Du kan til enhver tid afmelde igen med ét enkelt klik.

Lær at bruge Pantone Connect Plugin
Scroll til toppen